Acasă Machiaj de zi Machiaj de zi? Bifat

Machiaj de zi? Bifat

414
0

 

O trusă de machiaj completă și utilizată corespunzător va sublinia frumusețea naturală a ta, ca femeie. Când vorbim despre un machiaj de zi, să știi că trebuie să păstrezi totul cât mai natural. Exact asta îți vom arăta în pașii care urmează. Pași care, sperăm, te vor ajuta să ai un machiaj de zi natural care să te satisfacă.

Pași pentru machiaj de zi

  • Mai întâi, pregătim tenul pentru machiaj. Demachiază-te cu o loțiune micelară. Aceasta te va ajuta să elimini sebumul de pe față. După ce ai curățat tenul, este indicat să folosești un primer pentru față. Te va ajuta în menținerea mai îndelungată a machiajului tău și în cazul în care tenul tinde să lucească după câteva ore de machiaj.
Machiajul pentru tenul tău
  •  să ai la îndemână fond de ten, o pudră și un blush. Dacă ai pregătit tenul conform pasului anterior, începe să aplici fondul de ten potrivit cu ajutorul unui burete special. Nu uita că vom face un machiaj frumos natural, așadar asigură-te că aplici un strat subțire de fond de ten. Fii sigură că ai uniformizat fondul de ten și ai acoperit orice semn de oboseală, dacă există. Poți să aplici și un strat fin de pudră, care nu încarcă fața. Este perfectă pentru fixarea fondului de ten. Aplică toate aceste produse cu pensule speciale pentru fiecare dintre ele.
Machiajul ochilor
  • înarmează-te cu farduri de ochi neutre, mascara și creion. Dacă ești posesoarea unor farduri de ochi neutre, acestea te pot ajuta atât pentru machiajul pleoapelor cât și pentru machiajul sprâncenelor. Definește mai întâi sprâncenele. Însă, atenție să nu le colorezi și să nu le conturezi excesiv. Aplică, mai apoi, un un fard de bază, care să aibă o nuanță apropiată culorii tenului tău. Combină un fard alb cu o culoare caramel, și vei avea un start de senzație. Aplică pe pleoapă un fard maro deschis, pe care să ăl estompezi până la plinul ochiului. Dacă ai un creion maro, este de preferat să subliniezi linia genelor, subtil, iar apoi estompeaz-o cu un blender.
Machiajul buzelor
  • Continuăm acum cu buzele. Este recomandat să folosești un creion de buze, de culoarea buzelor tale, iar mai apoi să aplici rujul, care să fie de aceeași culoare.

Dacă îți dorești un machiaj simplu și frumos, atunci acesta este numai bun pentru tine. Este un machiaj simplu și util, pe care te invit să îl încerci. Poate fi util ca machiaj de zi de naștere, sau la o  ieșire în oraș, la școală sau la o întâlnire. Se potrivește pentru orice tip de față și orice culoare de ochi.

Ca machiajul tău de zii să fie perfect, ține în minte următoarele tips-uri:

  1. Nu sări peste pregătirea tenului! Este un pas crucial în realizarea oricărui tip de machiaj.
  2. Dacă vrei să eviți efectul de mască dat de fondul de ten, aplică-l cu ajutorul degetelor, pentru a evita excesul.
  3. Întotdeauna să aplici pudra! Ea ajută la fixarea fonsului de ten, iar machiajul tău va rezista mai mult.
  4. Să nu uiți să conturezi sprâncenele, deoarece definesc și scot forma feței în evidență.
  5. Nu aplica iluminator pe pomeți, în cazul machiajului de zi
  6. Evită să te machiezi într-o încăpere cu lumină rece, deoarece nu vei putea măsura exact cantitatea de machiaj folosită.

Ca să fii sigură că machiajul tău de zi este perfect, îți las mai jos un video din care te poți inspira. Urmându-l, vei avea un machiaj de zi de invidiat.

Lasă un comentariu în secțiunea specială și spune-ne cum și dacă te-a ajutat acest tutorial. Aștept cu drag întrebări de la voi!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here